lauantai 27. elokuuta 2011

#67 - 75 - Vaatekaapin tyhjennystä

Pahoittelen hiljaiseloa. Oikea elämä on muka vaatinut niin paljon aikaa, ettei ole tästä virtuaalielämästä jaksanut pitää huolta. No, palataas taas sorvin ääreen uudella innolla. Väliin on jäänyt näköjään kokonaista 9 päivää, joten heitetääs tänään mäkeen sitten 9 tavaraa. Meni tällä kertaa vaatekaapin siivoukseksi, joten tässä sitten 9 vaatekappaletta:


#67 - raitapaita

Vihreä-kelta-raitainen paita, jossa 3/4 hihat. Hihansuissa ja pääntiessä hennon vaaleanpunainen väritys. Ihan kiva paita. L-koko.




#68 - toinen raitapaita

Lyhythihainen vihreä-valkoinen raitapaita. L-kokoinen tämäkin.








#69 - keltainen toppi

En oikeasti ymmärrä, miksi olen ikinä hankkinut tällaisen paidan! Edessä lukee siis isolla Erotic ja sen alla pienellä The best in town. Etumusteippaus on kulunut tosi pahasti ja muuttunut niljaisen tarttuvaksi, joten joka kerta, kun paidan ottaa esille, se pitää repiä auki.

Siis en mä ole tätä oikeasti pitänyt! Tän blogin valokuvaa varten avasin, oikeesti!


#70 - kietaisupaita

Musta kietaisupaita. Tässäkin 3/4 hihat. Selässä valkoinen kuvio. Tässä on nuo kiedottavat narut ihan pirun pitkät, minusta jotenkin vaivalloiset. Olisikohan tääkin L-kokoa... luultavasti.





#71 - harmaat suorat housut + vyö

En oikeasti ole joutunut sortumaan mieheni vaatekaapille, vaan ihan omasta kirppariläjästäni tämän löysin. Mies on joskus sinne kantanut nämä, eivätkä ole menneet kaupaksi. Housuissa on siis kivasti valmiina kiinni ruskea nahkavyö, no en tiedä, onko oikeaa nahkaa vai ei, mutta ainakin kauempaa näyttää nahkaiselta.





#72 - t-paita

Tämä on muistaakseni äitini paita, jota hän on pitänyt joissain juhlissa joskus aikanaan. Koko on 42 ja väri on sellainen beigehtävä, norsunluu öh whatever. Sellaista vähän juhlahtavampaa materiaalia tai jotain.






#73 - toiset suorat housut

Nämä ovat siniset. :P Mitä muuta miesten puvuista voi sanoa, kuin värin?







#74 - kolmannet suorat housut

Nämäkin ovat siniset.






#75 - neljännet suorat housut

Nämä taas ovat mustat.








Pistetään pakettiin vielä bonuksena tämä ihana paita, jota käytin ihan sikana silloin sata vuotta sitten, kun aloin tuon miehenkörilääni kanssa seurustelemaan. Oi niitä aikoja... Paita ei kuitenkaan ole kovin kummoinen, joten ehkä niitä aikoja voi muistella muutenkin, kuin ahtautumalla tuohon kolttuun. ;)




1 kommentti: