tiistai 21. kesäkuuta 2011

#9 - Kasa elimiä


Tänään luovutukseen pääsee taas vuosikymmen sitten Tiimarista tehty superalelöytö: läjä eri elimiä muistuttavia örvelöavaimenperiä. Veikkaan, että elettiin vielä vanhaa kunnon mummonmarkka-aikaa, kun tämän (ei yhtään!) turhan ostoksen tein. Jos en ihan väärin muista, maksoivat elimet markan kappaleelta. En tietenkään voinut ostaa vain yhtä kappaletta, kun kerran halvalla saa; luonnollisesti minun piti tyhjentää koko laari kerralla. Ja aivan yhtä luonnollisesti minun on pitänyt säilyttää näitäkin kaapissa kaikki nämä vuodet - ihan kuin keksisin vielä joku päivä käyttötarkoituksen kymmenelle hirviö-sisäelin-avaimenperälle!

Pitkällä matikalla laskettuna avaimenperiä on oikeasti kahdeksan kappaletta. Sydämenmuotoisia on yhteensä neljä, korvia kaksi ja silmää ja jalkaa kumpaisiakin vain yksi kappale. Kuten kuvasta voi päätellä, olen yrittänyt kaupata näitä kaunokaisia euron kappalehintaan kirpputorilla - menestyksettä. Joten nyt nämä keräilyharvinaisuudet saavat luvan löytää uuden kodin jonkun toisen hamstraajan nurkista. Mielellään luovuttaisin koko kasan kerralla uudelle omistajalle, mutta jos kukaan ei koko läjää huoli, saa yksittäisiäkin pyytää. Ja jos kukaan ei näitä ihania namikoita halua (voiko se muka olla mahdollista), mihin ihmeeseen minä nämäkin taas heitän? Apua!

6 kommenttia:

  1. Hirviöavaimenperillä en tee mitään (harrastan itsekin parast'aikaa laatikoiden raivaamista), mutta sait lukija. Mahtava idea blogilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista! On mahtavaa saada lisää lukijoita. :) Mut ottakaa nyt joku nämä perätkin!

    VastaaPoista
  3. vie centrum-kirppiksen eteisessä olevaan "saa ottaa" -laatikkoon jos ei muuten tärppää ;)

    VastaaPoista
  4. Veikkaan että tätä kautta löytäisivät uuden kodin jos on vielä tarvetta!

    VastaaPoista
  5. Kyllä, elimet ovat vieläkin uutta kotia vailla. Luovutan ne sinulle oikein mielelläni! Mitenkäs saisin sulle toimitettua?

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista