sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Himohamstraaja luopuu jälleen


Iiiihan hirveän pitkä aika on kulunut ilman luovutuksen luovutusta ja kaapit pursuilevat jo liitoksistaan. Pakko ryhdistäytyä! Tänään keräsin tämän ison laatikon täyteen turhaa tavaraa vaatehuoneeni perukoilta, ja nyt ne saavat lähteä. Niin kauan olen lusmuillut, etten edes kuvittele jaksavani laskea tältä istumalta, monestako tavarasta minun on oikeasti luovuttava, jotta pääsen tilanteen tasalle. Ehkä joku matemaattisempi henkilö viitsisi hoitaa laskutoimitukset puolestani? :)

No, tässä niitä romppeita nyt sitten tulee. Pahoittelen vaatteiden suurta tulvaa, mutta sen siitä vaatehuoneen siivouksesta saa:


#77 - Pieni pussukka

Aika pienikokoinen musta kankainen pussukka. En tiedä materiaalista sen tarkemmin, mutta näyttää vähän kiiltelevän. Tullut varmaan jonkun turhakkeen mukana, en vain yhtään enää tiedä, minkä. Varmaan jotain voisi kivasti tässä säilyttää, mutta hei, tuskin ainakaan mitään tärkeää säilytettävää löytäisin. :)


#78 - Ruutuballerinat

Nämä äkkiseltään tosi söpöt ballerinat ostin sikahalvalla aikanaan Singaporesta. Käytin kenkiä ehkä kerran, kunnes tulin siihen lopputulokseen, että jalkani näyttävät niissä jättimäisiltä lapioilta. Ja ovathan ne ehkä pikkaisen liian isotkin minulle. Kokomerkintä kertoo kenkien olevan kokoa 39 - aika yllättävästi ballerinoissa oli eurooppalaiset kokomerkinnät!

#79 - Kirjekuoria

Nämäkin olen tuonut Singaporesta tullessani. Lentopostimerkinnällä varustetut pitkänmalliset kirjekuoret ostin paikallisesta kiskasta, jotta saatoin kirjoitella rakkauskirjeitä kotiin etanapostilla. Lähetin ehkä yhden, enkä hennonut heittää avattua pakkausta roskiin. Tokihan näillä voisi varmasti kotimaankin kamaralla kirjeitä lähettää, mutta hei, en mä koskaan kirjoita kenellekään enää oikeita kirjeitä. Harmillista, mutta totta.


#80 - Vaaleanpunaista kirjoituspaperia

Ja hei! Pitihän ne rakkauskirjeet tietenkin rustata hempeän vaaleanpunaiselle kirjepaperille. Tästä lehtiöstä on siis käytetty pari paperia, joten monta kirjettä pääsisi joku vielä kirjoittelemaan. Huono säilytys ryönäläjän alimmaisena on vääntänyt lehtiön muodottomaksi, mutta paperi lienee silti ihan käyttökelpoista.


#81 - Magneetteja

Vieläkin löytyy Singaporen tuliaisia. Nämä magneettipussukat on saatu kaupanpäällisenä paikalliselta 7-eleven -kioskilta.

#82 - Joululahjapaperia

Mitä? Miten niin ei näytä lahjapaperirullalta? No okei, onhan tämä vähän päässyt litistymään ryönäkasassa, mutta ehkä sitä voi vielä käyttää kuitenkin... Tai ehkä ei.
#83 - Joulutonttukoriste

Joulu YÄK! Viekää tämä joulukoriste pois! Onhan tämä ihan kivan näköinen, täytyy myöntää...

#84 - Sydänjoulukoristeet

Löysin kätköistäni myös kaksi sydämenmuotoista suurehkoa joulukuusenkoristetta. Langat näistä puuttuvat, mutta nehän nyt on helppo itse kiinnittää. Taloudessamme on harvemmin ollut joulukuusta, joten tuskin minun tarvitsee näitäkään säilyttää. Varsinkaan, kun niitä on vain nämä kaksi kappaletta.

#85 - Jääkaappimagneetti

Jääkaappimagneetti, jossa pojan piirretty kuva tekstin "auta minua - minä autan Sinua!" -tekstin kera. Sinänsä ihan hurmaava, mutta... ei.#86 - Rikkinäiset pyjaman housut

Ihan rikkinäiset mustat pyjaman housut. Näistä löytyy haaroista todella ammottava reikä. Miksi ihmeessä olen hautonut näitä kaappini perällä näin pitkään?! Ja tällä tarkoitan vuosikausia...

#87 - Harmaa toppi

Tätä olen pitänyt tosi paljon ehkä joskus 10 vuotta sitten. No ei siitä ehkä ihan niin kauaa ole, mutta tosi kauan kumminkin. Ei ole mennyt päälle enää pitkään aikaan, joten lentäkööt viimein pois pesästä.
#88 - Läpinäkyvähkö paita

Tämä läpinäkyvähkö paita on ostettu vuosia sitten H&M:ltä Helsingistä. Olin saanut siskoiltani lahjakortin syntymäpäivälahjaksi ja pääsin vielä siskoni luo Helsinkiin kylään, jotta pääsin tuhlaamaan lahjarahat. Ai että oli hienoa. Tuohon aikaan korpikuusen kannon alla asuessani en Ale-Makasiinia pidemmälle päässyt vaateostoksille kovinkaan usein. Ja ai että tämä oli olevinaan ihana!

#89 - Mekko

Tämän vihertävän sinisen mekon ostin Singaporesta oikeastaan siksi, että löysin jotain, joka mahtui päälleni. Ei ole mielestäni kovin kiva ilmestys. Lisäksi muistelin mekossa olleen jonkin kummallisen tahran, tosin en sitä nyt löytänyt. Itsestään puhdistuva siis! ;)#90 - Neulepaita

Joskus mielestäni tosi ihana raidallinen neulepaita, nykyään en enää oikein tykkää. Ei ole tullut pidettyä moneen vuoteen päällä, siinä lienee tarpeeksi syytä retkusta luopumiseen.
#91 - Beige aluspaita

Aika kulunut aluspaita höystettynä ihanilla ikihikikainaloilla; huomatkaa kauniit deodorantti-/hikitäplät kainaloissa. Tosi ruikuloitunut ja kulunut.

#92 - Yöpaita

Ihan nätti mukasatiininen punainen yöpaita. Harmi, että on liian pieni.


#93 - Tosi rikkinäinen paita

Tässä on nyt esillä oikein hulluuteni helmi. Olen säilyttänyt tätä täysin rikkinäistä paitaa vuodesta toiseen, koska joskus muinoin tykkäsin siitä niin paljon. Ensin tämä rikkoontui vain vähäsen, sitten ratkeama levisi leviämistään. Hei kamoon, ei kukaan voi enää koskaan korjata saati käyttää tuollaista enää.


#94 - Musta tunika

Tämäkin on ostettu Singaporesta. Ihan ok tunika, mutta aika pussimallinen ja pyöristää olemusta entisestään. Siksi en oikein tykkää tätä käyttää. Kotimekkona menisi, mutta kyllä niitä riittää tarpeeksi muutenkin.
#95 - DNA:n paita

Pitkähihainen DNA:n mainospaita. Tämän paidan sain entisestä työpaikastani, ah niitä työsuhde-etuja! Etupuolella lukee timantein koristetulla pinkillä tekstillä DNA CHALLENGE ja takapuolella valkoisella MOLEMPI PAREMPI. Uuh. Entinen elämä roskakoriin!#96 - South Park -paita

Tämän paidan olen ostanut oikeasti ehkä noin 10 vuotta sitten Viitasaaren Wilma-markkinoilta. Ai että olin niin suuri South Park -fani tuohon aikaan ja tämä paita oli sittemmin todellinen ylpeyden aiheeni.

Paidassa lukee siis "Oh my god! They killed Kenny!" Tuli käsiteltyä kuvaa vähän liikaa, sillä paidan väri on oikeasti paljon paljon hailakampik, kuin kuva osoittaa. ;)
#97 - Vanha hiustenvärjäyspaita

Tämä on vanha hiustenvärjäyspaitani ja läikäthän sen paljastavatkin. Tähänkin tarkoitukseen löytyy kyllä nykyään useampikin vaatekappale, joten tämä vanhus saa lähteä ansaitulle levolle.#98 - Raitapaita

Tämä paita minulla on ollut oikeasti ainakin 10 vuotta, itse asiassa kyllä pidempäänkin, veikkaisin 12 tai 13. Vaihdoin joskus bestikseni kanssa vaatteita, ja jostakin sain sitten vaihtarinä tämän. Tykkäsin ihan hirveästi! Aika pieneksi on nyttemmin jäänyt. Ja kyllä on ehkä hieman kulunutkin... ;)


#99 - Kirjepaperia

Söpskä nallekantinen kirjepaperilehtiö. Tästäkin on muutama paperi käytetty, mutta monta on vielä jäljelläkin. Minun ei tule kirjoiteltua, tuleeko sinun?

#100 - Musta takki

Olen käyttänyt tätä takkia vain muutaman kerran. On tämä ihan kiva, mutta en ole vain yhtään käyttänyt. Enkä usko käyttäväni nytkään.

#101 - Punainen takki

Tätä olen pitänyt tosi paljon, joten käytön jälkiä löytyy kyllä. Toisessa hihassa on myös muistaakseni pieni reikä. Ihan kiva, mutta en ole käyttänyt useaan vuoteen. Jonkinlaista vakosametin tapaista materiaalia.#102 - Farkkutakki

Koristeellinen farkkutakki. Se tavallinen tarina: oli ihan kiva, käytin jonkun verran, nyt en ole vuosiin päälleni pistänyt.
Tavaralista jatkuisi vielä, mutta nyt on painuttava pehkuihin. Jatketaan huomenna! Ja ylihuomenna! Ja sitä seuraavana päivänä! Ja sitä seuraavana! :)

6 kommenttia:

 1. 38 tavaraa vielä ja olet kirinyt tauon umpeen. Siis tähän päivään laskettuna. Hieno juttu että jatkat taas.

  VastaaPoista
 2. Kiitos laskuistasi! Huhhuh, onpas ollut pitkä tauko. Tänään tulee kyllä taas läjällinen lisää. :) Tästä ensimmäisestä satsista on nyt varattu seuraavat tavarat: #81, #83, #88, #100, #101, #102. -himohamstraaja-

  VastaaPoista
 3. #92 - Yöpaita
  Tarjoaisin kodin tälle, mikäli on vielä vapaana.

  T: Hissu

  VastaaPoista
 4. On vapaa, laitetaaks Antin matkaan? :)

  VastaaPoista
 5. 79,80,99 saisivat kyllä kodin täältä, mutta asun kyllä niin kaukana että pitäisi postitella. jos maksan kulut, onnistuuko? :)

  VastaaPoista
 6. Toki voin postittaa postikuluja vastaan. :) Laita yhteystietosi mulle tulemaan osoitteeseen heidi.friman(a)gmail.com, niin laitan paketin tulemaan.

  VastaaPoista