maanantai 31. lokakuuta 2011

Lisää pökköä pesään!

Eilen jäivät vaatekomeroraivauksen tulosten esittelyt kesken, joten jatketaanpas nyt paremmalla ajalla:

#103 - Maailman parhaat kuulokkeet

Nämä kuulokkeet on ihan parhaat ikinä! Mitkään kalliit Sennheiserit eivät vedä näille vertoja! Miksi sitten annan nämä pois? No koska ne ovat rikki. Käytin näitä ehkä vähän liikaa, myös nukkuessani - kyljelläni. Tuloksena se, ettei toiselta puolelta kuulu enää mitään. Kyseessä ovat siis Kossin PortaProt. Olen säilyttänyt näitä siinä toivossa, että joku muka voisi nämä korjata. No kuka? En minä ainakaan.#104 - Osaajat Kohtaavat -paita

Upea orjatyöllä ansaittu t-paita lähtee kaapista kävelemään nyt. Kyllä, kerran olin noihinkin messuihin sen verran sekaantunut, että sain palkaksi työstäni hulppeasti t-paidan. Wau! Enää ei ole niin vahvaa tunnesidettä tuohon menneisyyteni rippeeseen, etten voisi siitä luopua.#105 - Kauhtunut aluspaita

Tosi kauhtunut vanha beigen värinen aluspaita. Ei tästä sen enempää sanottavaa. Tai no se, että yritän oikeasti luopua nyt rikkinäisistä ja kuluneista vaatteistani ja käyttää oikeasti ihan sellaisia puhtaita, siistejä ja ehjiä vaatteita tästedes. ;)#106 - Jyväskylän Kristillisen Opiston t-paita

Kaapista löytyi lisää merkityksensä menettäneitä orjatyöllä hankittuja t-paitoja! Jee! Tässä siis kyseessä tosiaan entisen opinahjoni Jyväskylän Kristillisen Opiston paita. Sain tämän muistaakseni siitä hyvästä, että törötin se päällä avointen ovien päivänä kertomassa jotain viestinnän opiskelusta uteliaalle nuorisolle. Arvostin enemmän niitä opintopisteitä.


#107 - Harmaa aluspaita

Niin, näistä rikkinäisistä, kuluneista ja likaisista aluspaidoista puheen ollen... tässä taas sellainen. Tästä luopuminen kyllä melkein jo kaduttaa, sillä tämä on ollut todella ihana jo useamman vuoden ajan! Kainaloissa näkyvät ikihikitahrat ja toisen hihan ammottavan suuri reikä on korjattu hakaneulalla, sillä en vain ikinä jaksanut ommella.


#108 - Halterneck-toppi

Aika ihana musta halterneck-toppi, mutta tosi kulunut ja kulahtanut. Myös aika lyhyt malliltaan, pidän pihemmistä helmoista paidoissani.
#109 - Rikkinäiset sukkahousut

Moni voisi miettiä, ansaitsevatko nämä oikeasti paikan täältä blogista. Miksen voisi heittää näitä vain suoraan roskiin? Minä olen kuitenkin sitä mieltä, että jos olen näitä vuosikausia säilönyt kaapissani sillä verukkeella, että jotain näistä voi vielä tehdä, kun vain sopiva pirkkaniksi osuu kohdalle, ne ovat kyllä todellakin ansainneet paikkansa parrasvaloissa. Tadaa! On reikiä! Monia!

#110 - hamonen

Tämä vaaleahko beigehkö harmaahko hamonen on aika rispaantunut ja kulunut myöskin. Eikä ole tullut käytettyä vuosikausiin.

#111 - collegehousut

Tällaiset ihan jees collegehousut, joita ei vain ole tullut käytettyä, kun tilalle on siunaantunut paljon kivempiakin kotihousuja. Käytön jälkeä ja kulumaa näkyy myös näissä.
#112 - Pienen pieni Wallace & Gromit -kirja

Piskuinen Wallace & Gromit -kirja on kiertänyt useampaankin otteeseen kirpparilla myynnissä, mutta ei ole kelvannut kellekään. Tämä on siis tosiaan ehkä 10 cm x 10 cm (en ole mitannut) ja aika ohkainen. Englanninkielinen tarina Highway Code kyseessä.


#113 - Omatekoinen peili

Upea askarteluni tulos: paperimassapeili! Minä tein siitä pullon muotoisen, mutta toisten mielestä se muistuttaa enemmän kalaa tai lintua. Ja tätä ei ole tosiaan askarreltu milloinkaan viisivuotiaana, vaan jo parinkympin paremmalla puolella. ;)


#114 - Itsetehty joulukoriste

Tämän olen saanut sentään lahjaksi, enkä askarrellut itse! No, omin käsin sen on joku kuitenkin minulle väkertänyt. Rikkikin on raasu mennyt...
#115 - Jääkaappimagneetti

Magneetissa teksti: "Kalorinlaskijat ovat ihmisiä... ...jotka valittavat farkkuvalmistajien ahdasmielisyyttä."
#116 - Jääkaappimagneetti

Magneetissa teksti: "Kalorinlaskijat ovat ihmisiä... ...jotka silloin tällöin laihtuivat kilon tai pari."
#117 - Jääkaappimagneetti

Magneetissa teksti: "Kalorinlaskijat ovat ihmisiä... ...joihin ei voi suhtautua kevyesti."
#118 - Jääkaappimagneetti

Tässä magneetissa on jokin upea taideaarre, jota minä en tunnista.

#119 - Muurlan kynttiläteline

Muurlan kynttilätelineessä on tilaa viidelle tuikulle. Tällähän voisi olla jotain arvoakin, ellei se olisi joskus jonnekin kolahtanut ja mennyt rikki yhdestä kulmastaan. Auts.
#120 - Jääkaappimagneetti

Joku härö magneetti: "Eväät reppuun ja poika koulutielle!"


#121 - Jääkaappimagneetti

REO-magneetti. Jee wau.#122 - Muovitimantit

Kaksi jotain ihmeellistä kellertävää muovista minkälie timantin näköistä systeemiä. Mitälie askartelutarvikkeita, en minä tiedä. ;)

#123 - Koristekivet

Tällainen pieni läjä värikkäitä koristekiviä, vai mitälie lasia tai muovia ovat - ainakin osa. Käyttäkää mielikuvitustanne. :)

#124 - Läjä marmorikuulia

En tee näillä mitään!#125 - Joku ihmeellinen lihas-öö...laite

En tiedä oikeasti mikä tämä on, vaikka luinkin ohjekirjasta. Sain lahjaksi.

5 kommenttia:

  1. http://www.myportapro.com/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=54&lang=fi :)

    VastaaPoista
  2. Tosin eipä taida tuo vakuutus korvata kun on normaalia kulumista. :(

    VastaaPoista
  3. Heippa! Nuo kaikki jääkaappimagneetit kelpaisivat minulle! :) Huikkaatko, kun olet jälleen täällä :)

    VastaaPoista