tiistai 1. marraskuuta 2011

Vielä vähän kurottavaa

Vielä on umpeen kurottavaa jäljellä. Tässä hieman helpotusta:

#126 - Toppatakki

Musta toppatakki violetilla vuorilla ja yksityiskohdilla. Muistaakseni tästä on vetskari rikki siten, ettei oikein tahdo pysyä kiinni. Tämä on roikkunut vaatehuoneessa jo useamman vuoden käyttämättömänä.#127 - Keski-Suomen puhelinluettelo vuodelta 2008

Miksi minulla on tämä kaapissa vielä vuonna 2011?

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava blogi! Itse olen tehnyt luopumista myös alkuvuodesta lähtien, säkkitolkulla ja roppakaupalla :D Onkohan tuo takki mitä kokoa? Voisin pistää omani kiertoon, jos tämä olisi sopivampi?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mahtavaa, että sinäkin luovut turhasta roinasta, suosittelen sitä ihan jokaiselle! :) Takki ehti juuri tänään jo löytää uuden kodin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu! Kaikkea hullua sitä tulee säilytettyä, parhaat oli kyllä tiimarin avaimenperät...

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä paras oli vuoden 2008 puhelinluettelo - voisin vaikka lyödä vetoa että mullakin on semmoinen jossain tallessa. Havahduin huumorin- ja hirvityksen sekaisella mielellä tänään siihen, että taloyhtiön kellari oli tyhjennetty roskasta, käytännössä se tarkoittaa minun rakkaita romuvarastojani. Kellari oli täynnä keräämiäni tavaroita, huonekaluja, valaisimia, tietyömaakylttejä, (niin, semmoisten kerääminen ei ole edes laillista..) vaatteita, laatikoittain tarpeistoa ja tavaraa jota en ole kylläkään tarvinnut moneen vuoteen. Hirvittää, että nyt ne rakkaat romut on siellä kaatopaikalla. Toisaalta huvittaa; olin haaveillut siivousurakasta jo varmaan vuoden. Hitto soikoon, tätä hamsterin elämää :D huh.

  VastaaPoista