perjantai 15. heinäkuuta 2011

#32 - jouluiset tarrat (2 arkkia), kännykkäpussi ja leppäkerttupyykkipojat


Taas joudun vähän huijaamaan ja luovuttamaan koko viikonlopun rojut kerralla. Lähden viettämään kaverini polttareita, enkä aio siis olla koneen äärellä kuin aikaisintaan sunnuntai-iltana taas.

Tänään siis lähtee 2 arkillista joulutarroja: toisessa arkissa joulupukkeja, toisessa enkeleitä. Sain nämä vanhemmiltani jouluna 2009 Singaporeen, mutta eipä tullut mihinkään lätkittyä. Kännykkäpussin myös hankin Singaporesta Disneyn omasta kaupasta. Kauppa oli aivan ihana, täynnä kaikkea pientä Disney-roinaa. Käytin pussukkaa siellä reissussa ollessani, sitten se jäi kaapin pohjalle pyörimään. Vähän kulunut on, mutta jollekin Mikki-fanille vielä varmaan oikein toimiva. Tämä on siis sellainen kaulaan ripustettava malli. Kolmantena luovutksena lähtevät nämä somat puiset leppäkerttupyykkipojat. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä nämä olen hankkinut. Söpöys on oikeuttanut säilymään kaapissa, ei näille kauheasti käyttöä ole. Ovat nimittäin sellaisia pikkuisia, ehkä johonkin askarteluprojektiin paremmin sopivia, kuin oikealle pyykkinarulle.

Lyhyestä virsi kaunis. Minä poistun nyt hetkeksi polttarihumuihin. Moido!

3 kommenttia:

  1. Hei!
    Oisin kiinnostunut tarroista ja pyykkipojista!
    Eli minö varaisin ne jos mahdollista...
    Asun keskustassa, entäpäs sinä? Ensi viikolla voin noutaa jostakin...
    -AE-

    VastaaPoista
  2. Muakin kiinnosti pyykkipojat, mutta meni jo :)

    VastaaPoista
  3. Ennen näitä kommentteja olin jo ehtinyt saada sähköpostiin viestin, jossa joku halusi kaikki nuo kerralla. Nopeimmalle menee tässä tapauksessa, huutelen täällä sitten, jos jääkin vaikka noutamatta tai jotain... :)

    VastaaPoista