tiistai 26. heinäkuuta 2011

#38-43 - kännykoruja, lasienkeli, satukasetti, kirjepaperia, meikkitarvikekotelo ja tabletit

Maanantaikin jäi välistä armottoman hääväsymyksen jäljiltä, mutta täältä taas tullaan. Otetaas vahinko takaisin lykkäämällä tänään vähän suuremmissa määrin tavaraa kiertoon. Laskelmieni mukaan tänään on luovuttava yhteensä kuudesta tavarasta, jotta pääsen taas kiinni lupaamaani tahtiin. Eteiseni on niin tupaten täynnä kassejani, pyykkejäni ja romppeitani, etten päässyt tänään edes komeroni ovesta sisään, joten jouduin haalimaan nämä tavarat ihan vain ympäriltäni. Näköhään haastetta ei paljoa ollut tässä tehtävässä... ei mulla tosiaan niinkun paljoa näitä ylimääräisiä rojuja ole. ;) Noniin, aloitetaas sitten:

#38 - Kolme Jim Benton's "it's happy bunny" -kännykorua

Kuten kuvasta näkyy, olen ostanut tämän kännykorupakkauksen joskus muinoin Suomalaisen Kirjakaupan alennusmyynnistä ja maksanut siitä 1,45€. Hinta oli kieltämättä kova, mutta siltikin luovun aarteestani nyt ihan ilmaiseksi.

Yksi koruista kuvaa pelkkää pupua, toisessa muovilätkässä on sininen pupu ja lukee kaaressa "It's (<- ei oikein saa selvää) all about me. Deal with it." Metallisessa korussa on myöskin pupun kuva ja teksti "Oops - I just ate some people".





#39 - Kristallinen (tai sitten ihan vaan lasinen) siipensä menettänyt koriste-enkeli

Sain tämän koriste-enkelin jonakin jouluna isältäni. Enkelin sädekehästä lähtee kullanvärinen langanpätkä, josta tyypin voi laittaa vaikkapa joulukuusta koristamaan. Minähän hupuloin tämän tietenkin heti rikki, enkä ole jaksanut korjata. Täytyy myöntää, etten ihan ehkä ole muutenkaan enkelikoristeiden parasta kohderyhmää... ;)


#40 - Tuhkimo-satukasetti

Jos joltain vielä löytyy perinteinen C-kasettisoitin, niin tästä nyt lapsille ja lapsenmielisille kuunneltavaa. En omistanut tällaisia hienouksia itse lapsena, joten olen tämän luultavasti ostanut jo vanhemmalla iällä kirpputorilta. Nyt löysin kasetin keittiön kaapista. Kyllä oli taas loistava säilytyspaikka! :) Tämä on siis ihan virallista Disney-kamaa; kasetin päällä lukee "Walt Disney'n MUSIIKKISATU TUHKIMO, Mukana mm. Matti Ranin, Anitta Niemi, Rauha Rentola, Jukka Puotila". Näyttäisi olevan vuodelta 1984.

#41 - Pinkkiä kirjepaperia

Luultavasti kännykorujen kanssa samasta alennusmyynnistä olen näköjään löytänyt myös tätä ihkunihanaa pinkkiä kirjepaperia. Paketti on avaamaton ja on ostohetkellä maksanut näköjään euron verran. Paketin päällä näkyy, että papereita on 50 kappaletta. Eipä tule nykyään enää liiemmin kirjeitä kirjoiteltua, vaikka aikanaan kirjekavereita oli enemmänkin. Vähän kutkuttaisi säilyttää paperit vielä askartelutarvikkeissa, mutta hei kamoon, millon mä muka askartelen?






#42 - meikkitarvikekotelo

Tämä kotelo on tullut joskus aikanaan jonkinmoisen meikkisivellin/-tarvikesetin mukana, mutta ajan saatossa kaikki tykötarpeet ovat siirtyneet ihan toisiin meikkipusseihin. Ihmekös tuo, en minä ole niin järjestelmällinen ihminen, että osaisin oikeasti säilyttää jotain meikkisiveltimiäni erillisessä kotelossa - kyllä ne tulee heitettyä aina samaan pussukkaan muiden meikkitarpeiden sekaan. Olen saanut tämänkin turhakkeen luultavasti isältäni, jolla oli aikaisemmin tapana antaa aina joululahjaksi tyttärilleen meikkijuttuja. :)

#43 - Siniset tabletit (2 kpl)

Löysin keittiön kaapista nämä kaksi sinistä tablettia ja päätin, että saavat lähteä. Näitä on luultavasti ollut joskus neljä, ja kuka tietää vaikka toiset kaksi kävelisivätkin joku päivä vastaan. Tähän hätään en näitä kuitenkaan enempää löytänyt. Pesulapun mukaan nämä ovat 70% bambua ja 30% puuvillaa ja tarvitsevat käsinpesun.

1 kommentti:

  1. Löysin muuten juuri kolmannen sinisen tabletin! Neljäs on vielä karkuteillä...

    VastaaPoista